Ervaringen zijn belangrijk.

Ervaringen van andere mensen zijn belangrijk. Zo krijg je een beter idee van mijn werkzaamheden.

Wil je ook een review achterlaten? Je helpt hier anderen en mij mee. Bedankt.


Gebaseerd op 11 reviews Voeg je review toe
Paulien en Rogier schreef op 20-10-2021
Ada was aanwezig bij de geboorte van ons eerste kindje. Ze is erg ervaren en had goede aansluiting bij wat wij belangrijk vinden. Wat we vooral waarderen is dat ze ons zonder belerend te zijn veel heeft geleerd. Wij hebben het gevoel dat we veel zelf ontdekt hebben, onder goede begeleiding. Ze heeft een natuurlijke manier van werken. Ze heeft ons vooral vertrouwen gegeven in ons eigen kunnen. Ook op het gebied van borstvoeding is ze kundig en heeft ze ons veel vertrouwen gegeven. Daarnaast hebben we van haar heerlijke kookkunsten/recepten mogen genieten. Kortom een absolute aanrader voor een ontspannen kraamtijd.

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Willemijn schreef op 08-09-2021
Voor een professionele kraamhulp met oog voor de wensen van de kraamvrouw ben je bij Ada aan het goede adres. Haar rust, professionaliteit en ervaring zijn erg prettig. Haar werkwijze stimuleert natuurlijk moederschap wat ik erg fijn vond.

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Lotte schreef op 08-09-2021
Ada heeft bij mijn beide kinderen de kraamzorg verzorgd. Ada is een prettig persoon om een week bij je in huis te hebben. Op de achtergrond aanwezig en op de voorgrond waar nodig of gevraagd. Je merkt aan alles dat Ada ontzettend veel ervaring heeft en heel veel passie heeft voor haar werk. Ontzorgen is haar op het lijf geschreven. Maak vooral gebruik van haar heerlijke kookkunsten!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Suzanne schreef op 06-09-2021
Wat een ervaring en wijsheid brengt Ada met zich mee. De passie die zij heeft voor de baby en de moeder vind ik heel bijzonder. Het is geweldig om met haar hulp en kennis een goede start te kunnen maken!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Vivi Bolhuis schreef op 06-09-2021
Ada ziet jou echt. Ze vindt het belangrijk dat haar zorg naadloos aansluit bij wat jij nodig hebt. Of dat nou veel zorg is of weinig. Ze vertrouwt op de natuur en geeft je dat ook mee. Vond ik heel waardevol! Een fijn, warm mens. Ik denk nog vaak aan haar terug.

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Manon, Josse & Louà schreef op 04-09-2021
Erg fijne start gemaakt door de hulp van Ada. Met aangepaste zorg naar onze behoefte. We hebben veel aan de tips & tricks die ze ons mee heeft gegeven. Ze kan ook erg lekker koken! ;)

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Jolinde Brakema schreef op 03-09-2021
Ada heeft twee keer bij ons de kraamzorg geleverd. Ze heeft in deze tijd heel goed voor ons gezorgd. Helpen met de borstvoeding, lekker koken en heerlijke muffins bakken. Wanneer meer zorg nodig is is ze er en wanneer alles goed gaat neemt ze een stapje terug zodat je als ouders je ding kan doen. Ze voelt goed aan waar de behoefte ligt. Wij kunnen Ada helemaal aanbevelen voor een fijne kraamtijd!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Jacqueline de ruiter schreef op 02-09-2021
9 jaar geleden werd na de geboorte van onze oudste dochter Ada onze kraamverzorgster. En wat een kraamtijd werd het. Met 24 uur na de bevalling werden we teruf gestuurd naar het zh met een kanariegele baby. En waar een opname volgde, en normaal een kraamverzorgster bij dergelijke situatie niet van toepassing is, ging Ada mee naar het zh, zorgde zij dat ik als verse kraamvrouw een broodje kreeg, en een kolf, begeleidde me de 1e keer met kolven en ging niet eerder naar huis, toen ik uren later zelf was opgekomen op de kraamafdeling. We hielden contact en na ontslag werd geregeld dat zij bij ons verder kwam kramen. Waar zij stond aan se geboorte van mijn vorm van moederschap. Borstvoeding met een mega overproductie, dragen knuffelen niet laten huilen, alles op verzoek.

Het verzoek was ook bij de 2e of ada opnieuw bij ons kon kramen. En ja al betekende dat ze zelfs haar vrije dagen ons in de watten kwam leggen en maakte voor ons heerlijk kerstmaaltijd.
Bij baby 3 was ze helaas al werkzaam bij een gezin, maar maakte tijd in haar drukke schema om toch nog even op bezoek te komen.
En bij ons kadootjes baby 4, werd alles op alles gezet gezien de medische omstandigheden dat het vertrouwde gezicht van ada er weer was om ons in de watten te leggen in de beperkte uren van couveuse nazorg.

Zou ik ada aanbevelen, absoluut. De basis van het leren zorgen voor je baby op eigen tempo, de vrijheid om het te doen op je eigen manier. Geen regeltjes behalve 1, blijf altijd bij je eigen gevoel.

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Anita schreef op 02-09-2021
Wij hebben twee keer mogen genieten van de kennis en kunde van Ada! Een genot! Ze voelt goed aan wat het gezin nodig heeft, helpt met het leren kennen van je baby en zijn/haar behoeftes. Ada heeft ons ook goed geholpen met het op gang brengen van de borstvoeding en het leren aanleggen van de baby. Ze werkt goed samen met de verloskundige en lactatiekundige. Ik gun iedereen een Ada!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Hedwich schreef op 01-09-2021
In 2018 hadden wij na een heftige ervaring kraamzorg van Ada. Hierdoor hebben wij een hele fijne kraamtijd gehad. Ada was aanwezig, op zo’n manier dat we al onze energie en aandacht konden gebruiken om ons kindje te leren kennen. Los van protocollen en gestandaardiseerde werkwijzen keek Ada naar wat wij nodig hadden op dat moment. En dat was rust, cocoonen met onze baby en een luisterend oor om onze ervaring te verwerken. Bedankt Ada voor die fijne week!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Ervaringen heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 11 reviews