Ervaringen zijn belangrijk.

Ervaringen van andere mensen zijn belangrijk. Zo krijg je een beter idee van mijn werkzaamheden.

Wil je ook een review achterlaten? Je helpt hier anderen en mij mee. Bedankt.


Gebaseerd op 17 reviews Voeg je review toe
Stephanie schreef op 31-07-2022
Ada heeft ons geweldig ondersteund in deze bijzondere kraamweek. Ze heeft niks opgedrongen, integendeel! Ada vroeg hoe wij het wilden doen en heeft haar advies en inzet daar op laten aansluiten.
Toen zij weg ging hadden wij beide enorm veel vertrouwen in ons zelf mbt de zorg van onze dochter.
Wij kijken beide met heel veel liefde terug op deze kraamweek en dat gunnen we ieder nieuw ouder stel.

Nog altijd vertrouwen we op onze eigen keuzes en we hebben een heel blij en tevreden meisje van nu bijna 7 maanden <3

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Meike schreef op 13-05-2022
Ada heeft ons met haar begeleiding op maat veel vertrouwen gegeven.
Ze bewoog in haar ondersteuning mee met onze wensen, wat maakte dat we de kraamweek als erg ontspannen hebben ervaren.
Haar insteek op het natuurlijke en vertrouwen op ons gevoel, heeft ons veel geleerd.
Daarnaast heeft ze heerlijk voedzaam voor ons gekookt en zag ons huis er nog nooit zo opgeruimd uit. We gaan haar missen!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Rozemarijn schreef op 24-04-2022
Ik ben Ada heel dankbaar voor alle goede zorgen voor mij en mijn kinderen.
Ze is een ontzettende lieve zorgzame vrouw zonder poespas.
Ik heb dan ook geen negatieve punten te noemen.
Ada wordt nog steeds gemist hier in huis.

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Claudia schreef op 23-04-2022
Ada was aanwezig bij een verdrietige maar trotse kraamtijd.
Wat een paar weken later heel fijn was om terug te zien, was dat Ada veel had geschreven in de map.
Dingen die wij niet bij hielden, heeft zij uit zichzelf bijgehouden.
Heel fijn om terug te kunnen lezen.
Dank je wel Ada.

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Tanja schreef op 01-01-2022
3x is Ada maar liefst bij ons geweest.
De laatste keer mocht ze zelfs voor 2 baby's zorgen. Het voelde vanaf dag 1 vertrouwd. Gaf mij als jonge moeder de vertrouwen die ik nodig was. Met de tweeling, wat was het spannend 2 baby's tegelijk maar omdat ze zelf ook moeder is van een tweeling kon ze mij ontzettend makkelijk tips geven! Alle 3 x super blij met Ada geweest. Dikke 10!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Lieneke schreef op 28-10-2021
Tijdens onze kraamweek zijn wij super goed bijgestaan door Ada. Coachende kraamzorg met een natuurlijke insteek, veel vertrouwen uitgesproken richting ons, een vraagbaak indien gewenst, een luisterend oor en een week lang in de watten gelegd met heerlijk eten.
Een tijd waar wij met een fijn gevoel op terug kijken: ontzorgd en tegelijkertijd hulp waar nodig!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Paulien en Rogier schreef op 20-10-2021
Ada was aanwezig bij de geboorte van ons eerste kindje. Ze is erg ervaren en had goede aansluiting bij wat wij belangrijk vinden. Wat we vooral waarderen is dat ze ons zonder belerend te zijn veel heeft geleerd. Wij hebben het gevoel dat we veel zelf ontdekt hebben, onder goede begeleiding. Ze heeft een natuurlijke manier van werken. Ze heeft ons vooral vertrouwen gegeven in ons eigen kunnen. Ook op het gebied van borstvoeding is ze kundig en heeft ze ons veel vertrouwen gegeven. Daarnaast hebben we van haar heerlijke kookkunsten/recepten mogen genieten. Kortom een absolute aanrader voor een ontspannen kraamtijd.

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Willemijn schreef op 08-09-2021
Voor een professionele kraamhulp met oog voor de wensen van de kraamvrouw ben je bij Ada aan het goede adres. Haar rust, professionaliteit en ervaring zijn erg prettig. Haar werkwijze stimuleert natuurlijk moederschap wat ik erg fijn vond.

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Lotte schreef op 08-09-2021
Ada heeft bij mijn beide kinderen de kraamzorg verzorgd. Ada is een prettig persoon om een week bij je in huis te hebben. Op de achtergrond aanwezig en op de voorgrond waar nodig of gevraagd. Je merkt aan alles dat Ada ontzettend veel ervaring heeft en heel veel passie heeft voor haar werk. Ontzorgen is haar op het lijf geschreven. Maak vooral gebruik van haar heerlijke kookkunsten!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Suzanne schreef op 06-09-2021
Wat een ervaring en wijsheid brengt Ada met zich mee. De passie die zij heeft voor de baby en de moeder vind ik heel bijzonder. Het is geweldig om met haar hulp en kennis een goede start te kunnen maken!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Ervaringen heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 17 reviews