Ervaringen zijn belangrijk.

Ervaringen van andere mensen zijn belangrijk. Zo krijg je een beter idee van mijn werkzaamheden.

Wil je ook een review achterlaten? Je helpt hier anderen en mij mee. Bedankt.


Gebaseerd op 11 reviews Voeg je review toe
Paulien en Rogier schreef op 20-10-2021
Ada was aanwezig bij de geboorte van ons eerste kindje. Ze is erg ervaren en had goede aansluiting bij wat wij belangrijk vinden. Wat we vooral waarderen is dat ze ons zonder belerend te zijn veel heeft geleerd. Wij hebben het gevoel dat we veel zelf ontdekt hebben, onder goede begeleiding. Ze heeft een natuurlijke manier van werken. Ze heeft ons vooral vertrouwen gegeven in ons eigen kunnen. Ook op het gebied van borstvoeding is ze kundig en heeft ze ons veel vertrouwen gegeven. Daarnaast hebben we van haar heerlijke kookkunsten/recepten mogen genieten. Kortom een absolute aanrader voor een ontspannen kraamtijd.

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Willemijn schreef op 08-09-2021
Voor een professionele kraamhulp met oog voor de wensen van de kraamvrouw ben je bij Ada aan het goede adres. Haar rust, professionaliteit en ervaring zijn erg prettig. Haar werkwijze stimuleert natuurlijk moederschap wat ik erg fijn vond.

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Lotte schreef op 08-09-2021
Ada heeft bij mijn beide kinderen de kraamzorg verzorgd. Ada is een prettig persoon om een week bij je in huis te hebben. Op de achtergrond aanwezig en op de voorgrond waar nodig of gevraagd. Je merkt aan alles dat Ada ontzettend veel ervaring heeft en heel veel passie heeft voor haar werk. Ontzorgen is haar op het lijf geschreven. Maak vooral gebruik van haar heerlijke kookkunsten!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Ervaringen heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 11 reviews