Ervaringen zijn belangrijk.

Ervaringen van andere mensen zijn belangrijk. Zo krijg je een beter idee van mijn werkzaamheden.

Wil je ook een review achterlaten? Je helpt hier anderen en mij mee. Bedankt.


Gebaseerd op 13 reviews Voeg je review toe
Tanja schreef op 01-01-2022
3x is Ada maar liefst bij ons geweest.
De laatste keer mocht ze zelfs voor 2 baby's zorgen. Het voelde vanaf dag 1 vertrouwd. Gaf mij als jonge moeder de vertrouwen die ik nodig was. Met de tweeling, wat was het spannend 2 baby's tegelijk maar omdat ze zelf ook moeder is van een tweeling kon ze mij ontzettend makkelijk tips geven! Alle 3 x super blij met Ada geweest. Dikke 10!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Lieneke schreef op 28-10-2021
Tijdens onze kraamweek zijn wij super goed bijgestaan door Ada. Coachende kraamzorg met een natuurlijke insteek, veel vertrouwen uitgesproken richting ons, een vraagbaak indien gewenst, een luisterend oor en een week lang in de watten gelegd met heerlijk eten.
Een tijd waar wij met een fijn gevoel op terug kijken: ontzorgd en tegelijkertijd hulp waar nodig!

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Paulien en Rogier schreef op 20-10-2021
Ada was aanwezig bij de geboorte van ons eerste kindje. Ze is erg ervaren en had goede aansluiting bij wat wij belangrijk vinden. Wat we vooral waarderen is dat ze ons zonder belerend te zijn veel heeft geleerd. Wij hebben het gevoel dat we veel zelf ontdekt hebben, onder goede begeleiding. Ze heeft een natuurlijke manier van werken. Ze heeft ons vooral vertrouwen gegeven in ons eigen kunnen. Ook op het gebied van borstvoeding is ze kundig en heeft ze ons veel vertrouwen gegeven. Daarnaast hebben we van haar heerlijke kookkunsten/recepten mogen genieten. Kortom een absolute aanrader voor een ontspannen kraamtijd.

Lees de volledige review

Mijn cijfer

Ervaringen heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 13 reviews